Contributie 2021

Aan alle leden,

De factuur voor de contributie voor 2021 is op 03 november 2020 aan alle leden per e-mail verstuurd. Heb je deze niet ontvangen kijk dan in de spam-box. Zit ook daar de e-mail met de factuur niet in neem dan contact op met het secretariaat. Het niet ontvangen van de factuur betekent niet dat je geen contributie hoeft te betalen.

Nieuwe maatregelen

Kleiduiven schieten blijft mogelijk, maximaal twee personen per schietpost, de kogelbaan is gesloten. De horeca is gesloten.
De 1,5 meter regel en alle andere maatregelen blijven natuurlijk nog steeds van toepassing. Voel je je niet lekker, heb je koorts, kom dan niet naar de baan maar blijf lekker thuis tot je je weer goed voelt.

Voor openingstijden schietbaan de Wildenberg: klik hier
Op de pagina over de wedstrijdplicht staan, onderaan de pagina, drie links. Deze kan je gebruiken wannneer je het bestuur wil melden dat je je wedstrijden elders schiet, dat je alléén een jachtakte hebt of dat je géén verlof hebt.